(C) Mediamagazine

WK Darts PDC live te volgen op RTL 7 en RTL 7 Darts Radio

Vandaag begint het wereldkampioenschap darts van de dartsbond PDC. Het evenement is live te volgen op RTL 7 en RTL 7 Darts Radio.

WK

Het WK darts van dartsbond PDC wordt tot en met dinsdag 1 januari 2019 gehouden in ‘Ally Pally’ te London. Ook dit jaar doen er weer diverse Nederlanders mee zoals natuurlijk Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Maar ook darters als Vincent van der Voort, Jan Dekker, Benito van de Pas en Jelle Klaasen doen mee. In totaal zullen er 11 landgenoten aan de oche verschijnen.

Naast de Nederlanders zullen ook bekende darters als , Dave Chisnall, Peter, Wright, Joe Cullen, Simon Withlock, James Wade, Gary Anderson enRob Cross, deelnemen aan het toernooi.

Televisie

Het gehele evenement zal worden uitgezonden door RTL 7. Naast RTL 7 zal er ook een (betaalde) livestream zijn op Internet waar de wedstrijden kunnen worden bekeken. Vanavond, vrijdag 13 december, staan er meteen al een aantal interessante duels op het programma: Jelle Klaasen speelt zijn wedstrijd tegen Kevin Burness, Geert Nentjes  speelt tegen de Belg Kim Huybrechts en Michael van Gerwen speelt tegen de winnaar van de wedstrijd Jelle Klaasen v Kevin Burness. De uitzending op RTL7 begint rond 20.00 uur.

RTL 7 Darts Radio

Het toernooi zal echter niet alleen op televisie te volgen zijn maar ook weer via RTL7 Darts Radio. Het is voor het vierde jaar dat RTL7 Darts Radio is te horen. Wegens succes keert dit pop-up internetradiostation ook dit jaar weer terug.