WK Handbal voor dames live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport zal de komende twee weken uitgebreid aandacht besteden aan het WK handbal voor dames in Duitsland. De wedstrijden van de Nederlandse handbalvrouwen zijn live te zien op Ziggo Sport en via Ziggo Sport Totaal.

Duitsland

Het wereldkampioenschap handbal voor dames begint vrijdag 1 december en duurt tot en met 17 december. Het evenement wordt dit jaar gespeeld in Duitsland. Er zal onder andere gespeeld worden in Hamburg, Magdeburg, Oldenburg en Leipzig.

Live

De wedstrijden van de Oranje-dames  zullen live te zien zijn bij Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien op kanaal 14 voor alle abonnees van de kabelaar met digitale televisie. Liefhebbers die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen het evenement zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal.

“Kanaal 13 én Kanaal 14”

Aangezien het sportaanbod van Ziggo Sport komend weekend zo groot is wordt het openingsduel tegen Zuid Korea zaterdag 2 december vanaf  17:45 uur live uitgezonden op kanaal 13 (Ziggo TV). Ook dit kanaal is voor alle digitale abonnees van Ziggo te ontvangen. Het duel van zondag tegen China is Ziggo Sport kanaal 14 live te volgen.

Online

Daarnaast maakt Ziggo Sport een dagelijks programma, online te volgen via de Facebookpagina van het Nederlands dames handbalteam en de diverse social media accounts van Ziggo Sport waaronder het YouTube-kanaal.

Handballzeit

Vanaf zaterdag 2 december zendt Ziggo Sport in samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond elke dag een live online programma uit rondom het Nederlands handbalteam. De presentatie van ‘Ziggo Sport Handballzeit’ is in handen van Raoul El Ouni.

“Uniek kijkje”

Het programma geeft de kijker volgens de sportzender “een uniek inkijkje binnen en buiten het team”. Naast de exclusieve content die gedraaid zal worden met de speelsters, zullen zij ook aanschuiven tijdens de live uitzending om vragen te beantwoorden van de fans aan de hand van een Q&A.

Video: