Word Grand Prix Darts live op RTL 7 en internet

Tot en met 8 oktober wordt de Unibet World Grand Prix Darts gehouden in Dublin te Ierland. Dit toernooi wordt uitgebreid in beeld gebracht door RTL 7.

Nederlanders

In Dublin zullen vier landgenoten aan de oche verschijnen, aangevoerd door Michael van Gerwen die daar als nummer één van de wereld zal starten. Verder zullen ook Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen en Benito van de Pas meespelen. Daarnaast doen vele andere bekende darters mee zoals Gary Anderson, Simon Whitlock, Peter Wright, Phil Taylor en Adrian Lewis. Bij dit toernooi moet elke leg moet zowel met een dubbel worden begonnen als beëindigd.

Prijzengeld

In totaal wordt er deze week voor 400.000 Britse Ponden aan prijzengeld verdeeld waarbij de winnaar volgende week zaterdag met 100.000 euro naar huis gaat. Vandaag staat de eerste ronde op het programma en zullen onder andere Kim Huybrechts, James Wade, Adrian Lewis en Gary Anderson op het podium verschijnen.

RTL 7 en Internet

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de World Grand Prix. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. Op RTL 7 zelf is er elke avond uitgebreid aandacht voor dit toernooi. Zowel op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag als vrijdag beginnen de uitzendingen om 20.00 uur. Op maandag wordt direct na Voetbal Inside overgeschakeld naar Dublin. Op zaterdag 8 oktober staat de finale op het programma en begint de uitzending om 21.30 uur.

Meer informatie op de website van RTL7Darts

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=0SFPhkXFwPY

 

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.