World Grand Prix Darts live te zien op RTL7

Tot en met 7 oktober wordt de Unibet World Grand Prix Darts gehouden in Dublin te Ierland. Het evenement is live te volgen via RTL7 en rtl7darts.nl.

Landgenoten

In Dublin zullen vijf landgenoten aan de oche verschijnen, aangevoerd door Michael van Gerwen die daar als nummer één van de wereld zal starten. Verder zullen ook Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Benito van de Pas en Christian Kist meespelen.

Toppers

Naast genoemde Nederlanders spelen er nog meer topdarters mee tijdens dit toernooi zoals Justin Pipe, Steve Beaton, Kim Huybrechts, Kyle Anderson, Adrian Lewis, Dave Chisnall, Mervyn King, Steve West, James Wade, Peter Wright, Stephen Bunting en Gary Anderson. De winnaar gaat met 100.000 aan Britse Ponden naar huis toe.

RTL7

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de World Grand Prix. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. Op televisiezender RTL7 zijn er vrijwel elke avond live uitzendingen te zien vanuit Dublin. Op maandag en vrijdag beginnen de uitzendingen om 22.00 uur, de overige dagen al om 20.00 uur.

De finale wordt zaterdagavond, 7 oktober, gespeeld en is vanaf 20.30 uur te zien. Een overzicht van de uitzendtijden van RTL 7 is te vinden op de website van RTL7darts.