XS4ALL gooit prijzen omhoog en wijzigt tv-aanbod

Telecombedrijf XS4ALL verhoogt per juni de tarieven van haar internetpakketten met 2,50 euro per maand. Het gaat om de abonnementen Internet Basic, Internet Compact, Internet Smart, Internet Plus en Internet Pro.

“Investeren”

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen blijven genieten van de beste kwaliteit, service en internetveiligheid. Daarom investeren wij in deze onderdelen. Het extra geld dat daarvoor nodig is, wordt uit een prijsverhoging van onze internetabonnementen gehaald“, aldus de aanbieder.

Aanpassingen televisiepakket

Ook voert de aanbieder wijzigingen uit in haar televisiepakket. Sinds april zijn de televisiezenders TV 538 en LoveNature toegevoegd aan het basispakket. De zenders Wildhitz, Antena3 en Zing komen per juni te vervallen. In het Pluspakket is per april de muziekzender Stingray Classica (voorheen bekend als Brava) en 100% NL TV toegevoegd

Merk verdwijnt

Moederbedrijf KPN maakte begin dit jaar bekend dat het merk XS4ALL in de toekomst wordt opgeheven. Wel is de verwachting dat de aangekondigde prijsverhoging bij XS4ALL ook bij moederbedrijf KPN wordt doorgevoerd.

Een overzicht van de aanpassingen bij XS4ALL is te vinden op de website van de provider.