Zender van de maand: Nick Jr. bij Ziggo en ONS bij KPN

In de maand april bieden zowel Ziggo als KPN weer een ‘Zender van de Maand’. Bij aanbieder Ziggo is dat deze maand Nick Jr. en bij KPN: ONS.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Nick Jr.

Bij aanbieder Ziggo is kinderzender Nick Jr. deze maand voor alle abonnees van digitale televisie te zien op kanaal 306. Normaal is de zender onderdeel van het extra pakket Movies & Series XL. De zender is ook te zien via het platform Ziggo GO. Nick Jr. is dé zender voor peuters en kleuters. “Vooral kinderen van 3 tot 5 jaar zullen enorm genieten van de leerzame en geweldloze programma’s zoals PAW patrol, Blaze en de Monsterwielen, Rusty Rivets, Shimmer & Shine en Wallykazam!“, aldus Ziggo.

ONS

KPN biedt televisiezender ONS aan als Zender van de Maand in de maand april. De zender maakt normaal onderdeel uit van het Pluspakket van de dienst Interactieve Televisie. “Bij ONS zie je programma’s uit en over het verleden. Programma’s die je een goed gevoel geven. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als George & Mildred, Absolutely Fabulous en Catweazle. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s, natuurprogramma’s, muziek en originele archiefbeelden komen voorbij.“, aldus KPN. ONS is deze maand te vinden op kanaal 23.