Ziggo breidt aanbod Movies & Series uit

Ziggo breidt het aanbod van films en series in haar on-demand aanbod Movies & Series (XL) de komende periode uit.

Fractures

Vanaf 19 juni is de IJslandse serie Fractures te zien met Kristin die na haar echtscheiding aan de slag gaat als dokter in een klein IJslands vissersdorpje. Met haar dochter en moeder dichtbij zet ze haar leven weer op de rails. Ze wordt niet alleen geconfronteerd met haar nieuwe collega’s, maar loopt ook een oude vlam, een politieagent, tegen het lijf.

Acquitted

In Acquitted wordt Aksel Borgen op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine. Het misdrijf blijft onopgelost en om te ontsnappen aan de beschuldigende blikken vertrekt hij naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. De wonden zijn echter nooit geheeld. Ondanks zijn vrijspraak is men nog altijd niet overtuigd van zijn onschuld. Seizoen 1 en 2 zijn te zien vanaf 1 juni.

Manhunt

De aangrijpende miniserie Manhunt is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een moordonderzoek dat de Britten op het puntje van hun stoel hield. Met in de hoofdrol Martin Clunes (Doc Martin) als hoofdinspecteur Colin Sutton, begint het verhaal in augustus 2004, wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. De serie is vanaf 7 juni te zien.

4400

In 4400 komen plotseling 4400 ondergewaardeerde of anderszins gemarginaliseerde mensen terug, na in de afgelopen honderd jaar spoorloos te zijn verdwenen. Ze zijn geen dag ouder geworden en weten niet wat er met hen is gebeurd. Seizoen 1 vanaf 6 juni.

Meer informatie via de website van Ziggo.