Ziggo brengt concerten uit Ziggo Dome tijdens de jaarwisseling

Kabelaar Ziggo zendt tijdens de jaarwisseling een aantal concerten uit die dit jaar zijn opgevoerd in de Ziggo Dome. De concerten zijn te zien via Ziggo TV op kanaal 13 van het digitale televisiepakket van de kabelaar.

Marco Borsato

Om 19.00 uur wordt bij Ziggo TV het concert ‘5 jaar Ziggo Dome’ met Marco Borsato uitgezonden. De concerten zijn dit jaar op 23 en 24 juni gehouden. Marco Borsato was de artiest die vijf jaar geleden als eerste artiest optrad in de Ziggo Dome. Vijf jaar later is dit jubileum uitgebreid gevierd. Het concert is vanaf 19.00 uur te zien.

Guus Meeuwis

Om 21.30 uur is Guus Meeuwis te zien met zijn concert Groots met een Zachte G – De Wintereditie 2017. Dit concert is onlangs gehouden in de concertzaal. “Alle facetten die je van de maand december mag verwachten, komen nog één keer voorbij. Van Sinterklaas tot de Kerstman, van pepernoten tot oliebollen en alles wat er tussenin zit.”, aldus de kabelaar in een persbericht.

Ladies of Soul

Nadat om twaalf uur de kurken hebben geknald voor een nieuw jaar kan worden gekeken maar het concert Ladies of Soul 2017. De gelegenheidsformatie trad afgelopen februari meerdere malen op in de Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer zorgen voor een muzikale start van het nieuwe jaar. Dit concert is overigens op Oudjaaravond vanaf 22.30 uur ook te zien op RTL 8.

Kijken

Ziggo TV is voor alle abonnees van de kabelaar met digitale televisie te zien op kanaal 13. Het kanaal is ook in HD-kwaliteit beschikbaar. Daarnaast kan de zender worden bekeken via app en website van Ziggo Go.

Sociale media: