Ziggo en Ajax laten fans overnachten in Amsterdam Arena

Kabelaar Ziggo en voetbalclub Ajax laten fans overnachten in de Amsterdam Arena in een Ziggo Tiny House. De beide bedrijven komen met een prijsvraag die deze overnachting mogelijk maakt. De overnachting vindt plaats in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari. Op zondag 21 januari wordt de ‘klassieker’ tussen Ajax en Feyenoord gespeeld in de Eredivisie.

Speciale wedstrijd

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord is de eerste officiële wedstrijd waar de nieuwe trainer van Ajax, Erik ten Hag, aan het roer staat bij de club. De club uit Amsterdam moet de klassieker winnen om nog zicht te houden op koploper PSV. Deze speciale wedstrijd is voor Ziggo en Ajax reden genoeg om iets speciaals te organiseren.

Prijs

Ajax en de kabelaar geven daarom een bijzondere prijs weg: een weekend vol verrassingen, inclusief een overnachting voor twee personen in de Amsterdam ArenA in het Ziggo Tiny House, van waaruit je natuurlijk de wedstrijd kunt kijken. “Gewoon vanuit je bed, luie stoel of juichend op de veranda middenin de ArenA.“, aldus de kabelaar.

Voorbereiden

Om kans te maken op deze prijs moeten fans laten zien hoe ze zich voorbereiden op de klassieker. Dit kan via de hashtag #zigGOajax op Twitter of Instagram of via de Facebook-pagina van Ajax of Ziggo. Je kunt een foto, video of tekst insturen. De meest originele inzending wint. De prijs is voor één persoon, die één vriend, vriendin of familielid mee mag nemen.

Naast de hoofdprijs. Daarnaast worden er ook 25 kaarten voor de klassieker vergeven en gesigneerde Ajax-shirts van André Onana, Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Carel Eiting.

Geen Feyenoord-fans

Ook niet-Ziggo-abonnees kunnen meedoen aan de prijsvraag, Feyenoord fans zijn uitgesloten van deelname: “omdat Feyenoord-fans voor deze wedstrijd helaas geen toegang hebben tot de Amsterdam ArenA.“, aldus Ziggo.

Sociale media: