Ziggo en KPN komen met cadeaus in december

Ziggo en KPN komen in december met cadeaus voor bestaande klanten. Het gaat in deze feestmaand onder andere om gratis films en extra databundels.

KPN

Klanten van KPN met een abonnement op internet, digitale tv en/of bellen krijgen drie digitale boeken (ebooks) gratis. Klanten die ook beschikken over de dienst Interactieve televisie hebben tevens recht op een gratis film. Mobiele klanten van KPN krijgen naast de digitale boeken ook een extra databundel van 5 GB in de feestmaand.

Ziggo

Ook aanbieder Ziggo komt in de maand december met cadeaus voor haar klanten. De aanbieder gaat gratis films uitzenden. De hele maand december is er op kanaal 13 (Ziggo TV) elke avond om 20.00 uur een film te zien. Familiefilms worden de dag erna om 16.00 uur nog een keer herhaald. De films zijn ook te zien via de dienst Ziggo GO.

Programmering

Elke zaterdag maakt de aanbieder het uitzendschema met films voor de komende week bekend via haar website. Voor de eerste week staan onder andere de films Sinterklaas en de Pepernoten Chaos, De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot, Nova Zembla, Ocean World, De Verbouwing, Boychoir en Nono, het ZigZagkind op het programma.