Ziggo gaat op termijn aantal ‘Ziggo Winkels’ sluiten

Kabelaar Ziggo gaat op termijn een aantal Ziggo Winkels in Nederland sluiten. De maatregel is een gevolg van de deze week aangekondigde ‘shop-in-shops’ van Ziggo in de Media Markt. De 49 shop-in-shops worden nog in de loop van dit jaar door heel Nederland geopend. De eerste shop-in-shop is inmiddels geopend in de Media Markt te Rotterdam Alexandrium.

Gevolgen voor Ziggo Winkels

De nieuwe formule heeft op termijn wel gevolgen voor de bestaande Ziggo Winkels in Nederland. De kabelmaatschappij beschikt momenteel over 15 van dit soort winkels in Nederland. De winkels zijn onder andere gevestigd in Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam (3x), Den Haag, Dordrecht, Almere, Eindhoven, Leeuwarden, Nijmegen Rotterdam (2x), Zwolle en Utrecht. Ziggo heeft tegenover deze website inmiddels bevestigd dat op termijn een aantal van deze winkels gesloten gaat worden.

“Transitie naar nieuw retailmodel”

“Ziggo is bezig met de transitie naar een nieuw retailmodel. Hierin is landelijke dekking voor ons van groot belang. We willen al onze klanten in Nederland kunnen bedienen met face to face contact, advies en demo’s. Deze landelijke dekking willen we bewerkstelligen via het shop in shop concept, daarom hebben we besloten om op termijn een aantal winkels te gaan sluiten en invulling te geven aan deze landelijke dekking met een shop in shop concept.”, aldus woordvoerster Ilse de Sain tegenover MediaMagazine.nl.

Het is nog niet duidelijk op welke termijn, en welke winkels er op termijn gesloten gaan worden.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.