Ziggo komt met nieuw internet-abonnement: Ziggo Start XXL

Kabelaar Ziggo heeft een nieuwe internet-abonnement geïntroduceerd: Ziggo Start XXL. Dit abonnement biedt een internetsnelheid van 100/10 Mbit/sec en kost 4,95 euro bovenop het bestaande Start-pakket.

Telefonisch

Het abonnement zou al een aantal dagen telefonisch afgesloten kunnen worden via de klantenservice van de kabelaar. Vandaag heeft een medewerker van het webcare-team van Ziggo het nieuwe abonnement bevestigd. Ziggo zelf heeft nog niet gereageerd op vragen van deze website over dit nieuwe abonnement.

Meer snelheid

Met Ziggo Start XXL biedt de kabelaar een extra abonnement dat meer snelheid biedt dan het bestaande ‘Start-pakket’. Het bestaande Start-pakket biedt een snelheid van 40 Mbit/sec downloadsnelheid en 4 Mbit/sec uploadsnelheid. Het XXL-pakket biedt een snelheid van 100 Mbit/sec download en 10 Mbit/sec uploadsnelheid. Met het nieuwe pakket wil Ziggo klanten bereiken die hun bestaande Internetsnelheid te laag vinden maar de snelheid van het opvolgende ‘Complete’-pakket (200/20 Mbit/sec) te hoog vinden.

Afsluiten

Het nieuwe pakket is alleen af te sluiten door bestaande klanten met een Start-pakket voor 4,95 euro extra per maand op het bestaande abonnementstarief. Het XXL-pakket is alleen af te sluiten door contact op te nemen met de klantenservice van de kabelaar.

Storing

Overigens is het sinds dinsdagmiddag tijdelijk niet meer mogelijk om dit pakket af te sluiten wegens een probleem in de bestelsystemen bij de kabelaar.