Ziggo: Meer zenders en functionaliteiten bij Ziggo Go App

Kabelaar Ziggo heeft het aantal zenders dat kan worden bekeken via de Ziggo Go App uitgebreid. Dit bericht de kabelmaatschappij in een persbericht. Daarnaast is het nu ook mogelijk om series te streamen via de Chromecast van Google of Apple’s Airplay.

Meer dan 50 zenders toegevoegd

Vandaag heeft de kabelaar meer dan 50 zenders toegevoegd aan de Ziggo Go app. Onder andere Fashion TV, MTV Live, MyZen (allen in HD), Motorsport.tv, Baby TV, Animal Planet, Aljazeera English en het Ziggo Eventkanaal.  Daarnaast zijn de zenders BBC en ARD nu ook buitenshuis te bekijken. Het is afhankelijk van het abonnement van de klant welke zenders de gebruiker kan zien. Een complete lijst van de nieuwe zenders vind je hier.

Streamen

Vanaf nu is het ook mogelijk om alle populaire series en films (uit het Movies & Series pakket) te streamen naar het “grote” scherm via Chromecast en AirPlay. De Ziggo Go app wordt automatisch bijgewerkt en de gebruiker hoeft dus geen nieuwe versie te downloaden.

“Altijd en overal”

Deze uitbreiding van het aantal zenders en de toegevoegde functionaliteit zijn onderdeel van Ziggo’s streven “om het mogelijk te maken dat haar klanten altijd, overal en op elk scherm kunnen kijken naar de programma’s waarin ze geïnteresseerd zijn.”, aldus de kabelaar in een persbericht.