Ziggo: Nat Geo WILD zender van de maand in febuari

In de maand februari is Nat Geo WILD de zogenaamde zender van de maand bij aanbieder Ziggo.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd. In de eerste maand van het nieuwe jaar is televisiezender Crime+Investigation de zogenaamde zender van de maand.

National Geographic WILD

In februari is National Geographic WILD Zender van de Maand bij aanbieder Ziggo. De zender is van 1 t/m 28 februari 2019, te zien op kanaal 204. Normaal is de zender onderdeel van Movies & Series XL, maar staat deze maand open voor alle digitale abonnees en op de Ziggo GO app.

Wildlife

Doordat de programma’s in HD-kwaliteit worden uitgezonden, lijkt het alsof je de dieren levensecht in je huiskamer ziet en hoort. Je ziet de meest spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen. Deze hele maand februari is omgedoopt tot The Big Cat Month, met mooie speciale programmering in dat thema.”, aldus de aanbieder. Ziggo-abonnees maken kans op een safarireis voor 2 personen in het Kruger Park.

Geen plannen voor doorgifte Love Nature

Sinds deze week zijn er testuitzendingen te zien van Love Nature HD op het digitale televisienetwerk van Ziggo. De aanbieder zegt tegenover deze website echter voorlopig geen concrete plannen te hebben voor doorgifte van deze zender. “Love Nature is de zender die je de schoonheid en wonderen der natuur laat ontdekken en onderzoeken” aldus de zender via de testuitzendingen van Ziggo.

Wijzigingen

Per 1 februari vinden er diverse wijzigingen plaats in het digitale televisie-aanbod van Ziggo. Zo verdwijnen er diverse zenders uit het aanvullende pakket Movies & Series XL. Meer informatie hierover vind je hier.

Crime+Investigation

Tot 1 februari is Crime+Investigation nog te zien als zender van de maand bij de aanbieder.