Ziggo: nog geen duidelijkheid lancering app voor Apple TV

Het is nog steeds niet duidelijk wanneer Ziggo haar app voor de Apple TV gaat lanceren in Nederland. Het bedrijf zegt nog dat de app nog steeds getest wordt.

Ziggo GO

Momenteel is het on-demand platform van Ziggo, Ziggo GO, beschikbaar via onder andere de eigen ontvangers, smartphone, tablet en via de website ziggogo.tv. Het bedrijf heeft vorig jaar augustus al aangegeven dat er interne testen bezig zijn en blijkbaar is deze situatie nog niet veranderd.

Interne testen

Website iCulture bericht dat Ziggo nog steeds bezig is met interne testen bij haar moederbedrijf Liberty Global. Als deze testen zijn afgerond volgen er testen bij klanten.

Het bedrijf zou de app zeer grondig willen testen. “We testen zo uitgebreid omdat de systemen erachter complex zijn door onze verschillende klantgroepen en de verschillende functies.“,aldus een woordvoerder tegenover de website. Wat de functies dan precies zijn, kon de woordvoerder niet zeggen. Ook wilde het bedrijf geen screenshots van de app delen met de website.

AfknAPPer

Kabelaar Ziggo “won” begin dit jaar de zogenaamde ‘AfknAPPer’ van de website iCulture. Volgende de website loopt aanbieder Ziggo hopeloos achter door het ontbreken van een Ziggo GO-app voor de Apple TV.