Ziggo rolt nieuwe software Horizon Mediabox uit

Kabelaar Ziggo is gestart met het uitrollen van nieuwe software voor haar Horizon Mediabox ontvangers. De nieuwe softwareversie (3.3) bevat diverse verbeteringen en is inmiddels beschikbaar voor Ziggo-abonnees in Noord-Brabant en Limburg.

Verbeteringen

Gebruikers van de nieuwe software voor de Horizon Mediabox kunnen vanaf nu zien hoeveel procent van de harde schijf op de mediabox al gebruikt is. Ook is de menustructuur van de box verbeterd: het hoofdmenu verdwijnt niet meer automatisch na een paar seconden, de volgorde van de hoofdmenu-opties is aangepast waarbij veelgebruikte opties vooraan staan.

Daarnaast kan met de nieuwe software met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening nu ook voor- en achteruit spoelen, de gebruiker kan daarbij zelf instellen in hoeveel seconden per druk op de knop er gespoeld mag worden. Tenslotte is de zoekfunctie in de Horizon Mediabox verbeterd met de nieuwe software-release.

Beschikbaarheid

De nieuwe software is inmiddels beschikbaar voor Ziggo-abonnees met een Horizon Media Box of Horizon Media Box Extra in de provincies Noord-Brabant en Limburg en wordt later uitgerold in andere gebieden. Ziggo heeft een speciale website beschikbaar gesteld met informatie over de nieuwe software. Op deze website is ook de uitrol per provincie te volgen. Op de website zijn ook instructies te vinden rond de installatie van de nieuwe software.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.