Ziggo Sport komt met nieuw tv-programma Inside Ajax

Ziggo Sport zendt vanaf vrijdag 11 augustus het nieuwe programma Inside Ajax uit. Het programma is ook te zien bij betaalzender Ziggo Sport Totaal. Kabelaar Ziggo is hoofdsponsor van de voetbalclub uit Amsterdam.

De Toekomst

Presentatrice Fresia Cousiño Arias ontvangt in het nieuwe televisieprogramma wekelijks een Ajax speler of andere prominente Ajax-gast. Het programma wordt uitgezonden vanuit de gloednieuwe Inside Ajax-studio, midden op het voetbalterrein De Toekomst in Amsterdam. In de show draait het niet alleen om de 90 minuten op het veld, maar ook om het leven van de spelers buiten het voetbal.

Joël Veltman

In de eerste aflevering schuift Joël Veltman aan. De nieuwe Ajax-aanvoerder zal het natuurlijk over de bewogen voorbereiding, de gespeelde wedstrijden in de Champions League-kwalificatie en de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo hebben, maar kijkers kunnen ook uitstapjes naar niet-voetbalzaken verwachten.

Skillgames

Zo wordt er wekelijks Skillgames gespeeld met een voetballer van Ajax en is een van de vaste items de ZiggoCam, een vlog-item met telkens wisselende thema’s. Joel Veltman blijft na de uitzending ook nog even zitten voor een potje FIFA tegen een van de official eSporters van Ajax, E-divisie kampioen Dani Hagebeuk of Koen Weijland.

Uitzending

Inside Ajax is behalve op Ziggo Sport, ook te volgen op betaalzender Ziggo Sport Totaal.  De eerste aflevering is vrijdag 11 augustus rond 20.00 uur te zien. Het programma duurt wekelijks 25 minuten.

Opvolger

Ajax en Ziggo maakten vorig seizoen ook al een gezamenlijk televisieprogramma, toen nog onder de naam Ajax TV Kick Off.

Sociale media: