(C) Mediamagazine

Ziggo Sport Totaal van 15 tot en met 17 september gratis te zien

Sportzender Ziggo Sport Totaal is van 15 tot en met 17 september gratis te zien tijdens het SuperSportWeekend. Via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders zijn dan de zes televisiekanalen van de sportzenders gratis te bekijken.

KLM Open

Tijden het SuperSportWeekend is onder andere het golftoernooi de KLM Open live te volgen via Ziggo Sport Golf. Vorig jaar wist Joost Luiten de eerste editie van het KLM Open op The Dutch in Spijk te winnen. Ook deze editie op dezelfde locatie schrijft de Nederlandse troef graag bij. De Bleiswijker moet dan onder anderen wel zien af te rekenen met de toppers Ernie Els, Lee Westwood en Chris Wood.

Formule 1 Grand Prix van Singapore

Volgend weekeinde is ook de Formule 1 Grand Prix van Singapore live te volgen via de sportzender. Max Verstappen hoopt op een plekje op het podium in Singapore. Het Marina Bay Street Circuit in Singapore ligt de Nederlandse tiener goed.

Voetbal

Daarnaast is er aandacht voor Premier League voetbal met de Londense derby tussen Chelsea en Arsenal. Manchester United-Everton staat in het teken van de rentree van Wayne Rooney op Old Trafford, maar dan wel  in het shirt van Everton. Ook is er voetbal uit Spanje met diverse wedstrijden uit LaLiga. Real Madrid jaagt op een zege bij Real Sociedad, Barcelona in Madrid bij Getafe en Atlético debuteert tegen Málaga.

Daarnaast zijn de programma’s Rondo en het Formule 1 Café te zien bij de sportzender.

Kanalen

Bij kabelaar Ziggo is de sportzender te zien via kanaal 401 tot en met 406 en bij KPN kanaal 233 t/m 242 (zowel de SD als de HD-versie). Alle kanaalnummers op de website van Ziggo Sport Totaal.