(C) Mediamagazine

Ziggo Sport Totaal: Compensatie voor storing online Formule 1-streams

De betaalzender Ziggo Sport Totaal had vanmiddag grote problemen met het aanbieden van livebeelden via haar Ziggo Sport Totaal Go-app. Hierdoor kon er niet worden gekeken naar de verrichtingen van Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van Hongarije.

Boetekleed

De betaalzender trekt op haar website het boetekleed aan: “Onze welgemeende excuses voor de problemen vandaag met de Formule 1 internet-streams. Uiteraard krijgt iedereen die de race online los heeft gekocht zijn geld terug en ook de gebruikers met een Ziggo Sport Totaal Go Online-maandabonnement worden deze maand volledig gecompenseerd. Ook doen we er alles aan om deze vervelende situatie in de toekomst te voorkomen.”, aldus de zender.

Technische problemen

Wegens technische problemen kon een groot gedeelte van onze online-gebruikers de Grand Prix van Hongarije niet goed volgen. Dit gold voor zowel streams via de browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari) als via de app (iPhone/iPad en Android). De gehele race is morgen voor iedereen in Nederland in zijn geheel terug te kijken op de website van Ziggo Sport Totaal.

Restitutie

Via de klantenservice van Ziggo Sport Totaal kan er om restitutie worden gevraagd. Dit geldt voor zowel klanten die een wedstrijd los hebben besteld bij debetaalzender als klanten met een maandabonnement op Ziggo Sport Totaal Go. Het emailadres waar restitutie gevraagd kan worden is: klantenservice@sport1.nl

Volgende week zondag staat de volgende wedstrijd in de Formule 1 al weer op de agenda. Er wordt dan geraced voor de GP van Duitsland op de Hockenheimring.

Tweets:

https://twitter.com/Endannogwat/status/757185088782204929

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.