(C) Mediamagazine

Ziggo, Vodafone en KPN komen met aanbiedingen Black Friday

De grote telecomproviders zoals Vodafone, KPN en Ziggo komen vandaag met speciale aanbiedingen voor Black Friday.

Black Friday

Black Friday is in Nederland komen overwaaien uit de Verenigde Staten waar de dag wordt gehouden na Thanksgiving Day. Vandaag hebben veel Amerikanen dan ook een vrije dag. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Ook in Nederland doen steeds winkels mee aan deze dag en ook telecomproviders als Ziggo, Vodafone en KPN hopen klanten binnen te halen met aanbiedingen.

KPN

Bij aanbieder KPN kunnen klanten die vandaag een contract afsluiten op bijvoorbeeld een Internet-abonnement een korting krijgen van 9 maanden in plaats van 3 maanden. Ook Telfort, dochterbedrijf van KPN, heeft speciale kortingen vandaag.

Ziggo

Ook aanbieder Ziggo komt vandaag met een speciale aanbieding voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Bestaande klanten kunnen met korting overstappen naar een Internet-abonnement met een hogere snelheid. Ook kunnen klanten 50 procent korting krijgen voor een periode van zes maanden op de premium-televisiepakketten Ziggo Movies & Series XL en Ziggo Sport Totaal. Nieuwe klanten kunnen een abonnement afsluiten met een korting oplopend tot zes maanden.

Vodafone, ook onderdeel van VodafoneZiggo komt vandaag met speciale Black Friday-aanbiedingen. Ook andere telecomaanbieders zoals T-Mobile, Tele2 en Simyo komen vandaag met speciale Black Friday-aanbiedingen.

Opletten

Koopjesjagers die vandaag gaan winkelen op zoek naar aanbiedingen wordt aangeraden om de prijzen goed in te gaten te houden. De Consumentenbond waarschuwt haar leden er op te letten dat niet alle aanbiedingen ook daadwerkelijk aanbiedingen zijn. “Laat je niet te snel verleiden tot impulsaankopen en vergelijk de prijzen. Een Black Friday-aanbieding kan elders nog altijd goedkoper zijn“, aldus een woordvoerder van de Consumentenbond.

De meeste aanbiedingen gelden overigens nog het gehele weekeinde, tot en met maandag. Maandag is namelijk Cyber Moday...