Ziggo wijzigt digitale pakket per 1 april

coaxkabelKabelaar Ziggo voert per 1 april een aantal wijzigingen door in haar digitale aanbod. De wijzigingen zijn een gevolg van een harmonisatie van het televisie- en radioaanbod bij UPC en Ziggo.  In het digitale standaardpakket TV-Standaard worden de televisiezenders 2M (kanaal 77) , CCTV News (508), Mediaset Italia (74), Meiden van Holland Soft (791), NPO Zapp Xtra (nu alleen in Plus en Extra-pakket), RTV-7 (75) en The Indonesian Channel (510) toegevoegd.

Aan het TV Extra-pakket worden de zenders Dance Trippin (602), Extreme Sports Channel (412), Meiden van Holland Hard (792) en Shorts TV (125) toegevoegd. 

France 2 en Rai Uno verdwijnen
France 2, PassieTV/Dusk, Rai Uno en VH1 worden uit het digitale aanbod gehaald bij Ziggo. Daarnaast worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in het radiopakket. Zo krijgt de Franse radiozender Fip in het digitale radiopakket. Rai Radio 1 wordt uit het digitale radio-aanbod verwijderd.

Het gratis aanbod van on-demand filsm en series komt per 1 april te vervallen. Ook ‘de verrassingszenders’ , onderdeel van het Alles-in-1 Plus of Extra abonnement komen per 1 april te vervallen.

Een compleet overzicht van de zenderwijzigingen per 1 april is te vinden via: https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/gebruiken/zenderwijzigingen-digitale-tv