Zomer op tv-zender NPO 3: Summer of love

NPO 3 staat de komende weken in het teken van de Summer of Love met programma’s over liefde, reizen, muziek, verbroedering en verdraagzaamheid.

Nieuw programma

Iedere werkdag zijn in de vooravond het nieuwe programma 3 op Reis Midweek (BNN) en op de late avond Zomaar een gast (NTR) te zien. 3 op Reis Midweek is vanaf maandag 3 juli, iedere werkdag, 5 weken lang te zien om 20.00 uur bij BNN op NPO 3. Zomaar een gast is van maandag 3 juli tot en met woensdag 2 augustus, iedere werkdag rond 22.00 uur te zien bij de NTR op NPO 3.

Daarnaast zijn er nieuwe afleveringen te zien van First Dates (BNN), specials van Undateables (hoe is het nu met) (BNN), de Vlaamse reeks Mag ik u kussen? (VARA) en het vierluik Three wives, one man (NTR).

Romcoms

Tot slot wordt de liefde gevierd met een groot aantal bekende Nederlandse romcoms als: Toscaanse Bruiloft, De surprise en Verliefd op Ibiza. Uiteraard ontbreken in de Summer of Love op NPO 3 de festivals niet.

Fesitvalzender

Net als voorgaande jaren is NPO 3 de festivalzender bij uitstek. Met aankomende zaterdag een verslag van Concert at SEA (NTR). En verder deze zomer zijn North Sea Jazz (NTR), Zwarte Cross (BNN), Lowlands (VPRO), Solar (BNN) en Zand (AVROTROS) te zien op NPO 3.

Gay Pride

In het kader van de Amsterdam Gay Pride worden in de laatste week van de Summer of Love onder andere de documentaires Gay Babyboom (BNN), Strike a Pose (NTR), Queer (BNN) en de films Chez nous (NTR) en Pride (VARA) uitgezonden. Op de eerste zaterdag van augustus zendt NPO 3 een compilatie uit van de Gay Parade in Amsterdam (AVROTROS).

Sociale media: