Zomerprogrammering Radio 538 van start

Radio 538 start vandaag met zomerprogrammering. Frank Dane neemt deze zomer het ochtendprogramma tussen 06.00 uur – 10.00 uur voor zijn rekening. Edwin Evers zal met zijn team in augustus te horen zijn vanaf de Olympische Spelen in Rio.

Frank Dane in de ochtend

Frank Dane presenteert deze zomer in de ochtend tussen 06:00 en 10:00 uur, samen met zijn vaste side-kick Jelte van der Goot, de ‘De Frank en Tijdelijke Ochtendshow’. Daarnaast zal Frank met ‘De Frank en Vrijdag Show’ deze zomer de 538-studio verruilen voor de tuin van een BN’er. De Tuintour 2016 werd vrijdag 1 juli afgetrapt  in de tuin van Gerard Joling. De komende weken worden de tuinen van Britt Dekker, Gert Verhulst, Henny Huisman en Rob Geus aangedaan.

Evers Staat Op in Rio

Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen en cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop volgen van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus de sporters in hun strijd voor het Olympisch goud. Uiteraard komen de topatleten en verschillende artiesten langs in de 538-studio in het Holland Heineken House. ‘Evers Staat Op in Rio’ is van maandag tot en met donderdag te horen van 16:00 tot 19:00 uur en op vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur. Coen en Sander nemen vanaf maandag 22 augustus het stokje van Edwin Evers weer over tussen 16:00 en 19:00 uur.

Tomorrowland

Radio 538 heeft een lange historie met dance festivals. Van 22 tot en met 24 juli is 538 als eerste en enige Nederlandse zender live aanwezig op hét dancefestival van de wereld: Tomorrowland. Wessel van Diepen en Dennis Ruyer ontvangen de grootste dj’s ter wereld in de studio op locatie en uiteraard zijn de beste sets live te horen op Radio 538.

Nieuwe website

Radio 538 heeft ook een nieuwe website in gebruik genomen. Het resultaat is te zien op het vertrouwde adres: www.538.nl.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.