Zomeruitzendingen NOS Jeugdjournaal van start

Vandaag, zondag 10 juli, starten de zomeruitzendingen van het NOS Jeugdjournaal op NPO Zapp. De uitzendingen zijn te zien van 18.30 uur – 19.00 uur.

Extra lange uitzendingen

Het gaat om een reeks extra lange uitzendingen van het Jeugdjournaal op de zondagavond  met daarin een overzicht van het belangrijkste en opmerkelijkste nieuws van die week, een uitgebreid zomerweerbericht van de NOS-weerpresentator én rond kwart voor 7 het nieuws van die dag. In de rubriek ‘Hoe is het nu met…?’ zoeken Jeugdjournaal-verslaggevers kinderen op die eerder dit jaar in het nieuws waren omdat zij iets leuks of aangrijpend hebben meegemaakt.

EK Atletiek

Vandaag, zondag 10 juli, is de aftrap van de zomeruitzendingen met speciale aandacht voor de slotdag van het EK Atletiek. De week daarna start de rubriek ‘Hoe is het nu met…?’. De extra lange uitzendingen zijn te zien op het tijdstip van het Zapp Weekjournaal (NOS/NTR), dat in deze weken met vakantie is. Het is bovenop de reguliere uitzendingen van het NOS Jeugdjournaal doordeweeks.

Tot en met 4 september

De zomeruitzendingen zijn vanaf vanavond elke zondagavond tussen 18.30 – 19.00 uur te zien NPO Zapp/NPO 3. De speciale uitzendingen zijn nog te zien tot en met zondagavond 4 september.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.