100e editie KLM Open live te volgen televisie, radio en Internet

Tot en met zondag vindt op de golfbaan The International het golftoernooi de KLM Open Golf plaats. De wedstrijden zijn live te volgen op Ziggo Sport.

European Golf Tour

Het KLM Open is een onderdeel van de European Golf Tour. Dit jaar is er een sterk spelersveld aanezig in Nederland, met onder andere wereldtoppers als Sergio Garcia, Patrick Reed, Troy Merritt, Thomas Pieters, Lee Westwood en Martin Kaymer. Joost Luiten doet natuurlijk ook mee.

‘The International’

Golfbaan The International, gelegen tussen Amsterdam en Schiphol, is aangelegd met hulp van voormalig golftopper Ian Woosnam. Het terrein is heuvelachtig en heeft, zoals je mag verwachten van een aansprekende golfbaan, een mooie mix aan lange holes, holes met blinde puts, bunkers en waterpartijen. Dankzij de heuvels is het toernooi ook voor de bezoekers heel mooi te volgen.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport besteedt de komende dagen veel aandacht aan het toernooi op televisie. Via de betaalzender Ziggo Sport Golf zijn tot en met zondag livebeelden te zien vanaf de ochtend tot de laatste golfers binnen zijn. Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te bekijken door Ziggo-abonnees doet op donderdag en vrijdag liveverslag.

Kanaal 13

Daarnaast is het toernooi voor kijkers van Ziggo uitgebreid te volgen via Ziggo TV op kanaal 13. Op dit kanaal is de komende dagen elke dag tussen 11 en 18 uur de KLM Open te zien.

NOS

De slotdag van het grootste internationale golftoernooi in Nederland is zondag te volgen via NPO 1 en NOS.nl.

Ziggo Sport KLM Open Radio

Het KLM Open is vier dagen lang rechtstreeks te volgen via de evenementenzender Ziggo Sport KLM Open Radio. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet en in de omgeving van Amsterdam via 95.7 FM. Er is ook een speciale app beschikbaar. Meer informatie via de website van het toernooi.

Sociale media: