Nieuwe website Keizerstad FM richt zich op evenementen

De website van de online radiozender Keizerstad FM gaat zich vanaf nu meer richten
op informatie rond evenementen in de regio Arnhem-Nijmegen. Op Keizerstad.nl is vanaf nu ook extra aandacht voor markante evenementen en evenementenlocaties en met podcastinterviews wordt ook de combinatie tussen lezen en luisteren gepromoot. Dit nieuwe platform is gericht op de mobiele gebruiker, maar ook via de laptop en pc te raadplegen.

Keizerstad Hits

Met een verleden als succesvol radiostation heeft Keizerstad FM in 2011 de keuze gemaakt om de focus te verleggen naar het online aanbieden van entertainende muziekstreams. Zo brengt Keizerstad.nl een radio-stream met volop aandacht voor het verleden via Keizerstad 80s. Maar er is nu ook een muziekstream in een vernieuwende vorm, waarin regionale evenementen een prominente rol spelen. Hiervoor is de succesvolle muziekstream Keizerstad Hits verrijkt met audiovormgeving, waarin aandacht is voor evenementen en recreatie in de regio Arnhem Nijmegen. Voor meer diepgang en achtergronden wordt verwezen naar de (mobiele) website, zodat via Keizerstad Hits de actuele muziekmix de boventoon blijft voeren.

Samenwerking

Keizerstad.nl is voor de exploitatie van deze nieuwe vorm een samenwerking aangegaan met het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN). Hierdoor is er aandacht voor een breed palet aan regionale evenementen en is informatie gericht op toerisme ook volop te vinden in de nieuwe vormgeving.

Ontwikkeling

De website zal in de komende periode verder worden doorontwikkeld waarbij waarbij interactie en individuele beleving de uitgangspunten zijn voor deze verdere ontwikkeling. “Het op basis van persoonlijke voorkeuren bieden van evenementeninformatie en muziek is het uiteindelijke doel. Immers is er niks mooiers dan bezoekers van de site zelf de voorkeuren te laten vertalen naar persoonlijke informatie en ook een eigen muziekstation voor die dag te laten vormgeven, waarbij deze natuurlijk ook via sociale media de vriendenkring kan benaderen om vooral mee te luisteren.”, aldus Wilco van Kasteren van Keizerstad.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.