192TV is zender van de maand bij KPN in mei

In de maand mei is de muziekzender 192TV de zogenaamde ‘zender van de maand’ bij aanbieder KPN. De televisiezender is gedurende de maand mei voor elke abonnee met Interactieve Televisie van KPN te zien op kanaal 23.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Pluspakket

Normaal is de televisiezender 192TV alleen te zien in het aanvullende Pluspakket van KPN Interactieve Televisie maar deze maand is de muziekzender dus de zender van de maand. In de maand mei staat op de televisiezender het Eurovisie Songfestival centraal bij 192TV.

Specials

In mei zendt de muziekzender iedere zondagmiddag om 16.00 uur een special uit. Op 6 mei is dit een Songfestival special, gevolgd op 13 mei door een special over The Hollies. De Top 40 van 1964 staat op 20 mei centraal. Op 27 mei is een registratie van het Golden Years of Dutch Popmusic-concert te zien.

Kanaal 23

De televisiezender is te vinden in de maand mei op kanaal 23. Na de maand mei maakt de zender bij KPN weer exclusief onderdeel uit van het Pluspakket (9,99 euro per maand) en is dan te vinden op kanaal 113.