Reünieweek Radio Westland in november

microfoonEind november komt er een reünieweek van Radio Westland. Deze commerciële radiozender zond van 1996 tot en met 2004 uit op de kabel in het Westland.  Eind 2004 werden de uitzendingen stopgezet nadat de toenmalige eigenaar van Radio Westland, kabelaar CAIW, geen toekomst meer zag voor de radiozender. Het station heeft daarna nog een tijdje onder de naam ‘Way FM’ uitgezonden op de kabel in het Westland.

Tien jaar na het stopzetten van de uitzendingen van Radio Westland komt er een reünieweek. In de week van 22 tot en met 29 november is het station weer te beluisteren op de kabelfrequentie 88.9 MHz.

De radiostudio zal worden opgebouwd in de 3 Winckels aan de Dijkweg 3 in Naaldwijk. Hier vandaan is het station een week lang 24 uur per dag te beluisteren via de kabelfrequentie 88.9 MHz. en via het internet (http://www.radiowestland.com).

Naast live radio, met de oude vertrouwde programma’s staat er nog veel meer op het programma in deze reünie week. Er komt o.a. een poppodium, waar in de avonduren bands  uit de regio een optreden zullen verzorgen. “Het beloofd een groot muzikaal feest te worden waarbij het publiek de hele dag, tijdens de radio-uitzendingen en ’s avonds tijdens de optredens, is uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen.”, aldus een medewerker van Radio Westland.