3FM Serious Request live te volgen op radio, tv en Internet

Zojuist is 3FM Serious Request van start gegaan vanuit het Glazen Huis in het centrum van Breda. De actie is live te volgen via radio, televisie en internet.

De DJ’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn zojuist opgesloten in het Glazen Huis in Breda door DJ Hardwell. Het tweetal zit nog tot en met 24 december in het Glazen Huis.

Radio, tv en Internet

De actie is 24 uur per dag te volgen via NPO 3FM, 3FM.nl en het digitale kanaal NPO 101. Het digitale themakanaal NPO 101 is bij veel aanbieders tijdelijk opgenomen in het digitale basispakket. NPO 101 is ook te volgen via Internet.

Social media

Op Facebook krijgen volgers een exclusief kijkje achter de schermen door middel van diverse livestreams. Ook via Instagram, Twitter en Snapchat missen zij niks van de 3FM dj’s en diverse gasten in het Glazen Huis, in het 3FM Clubhuis en van de acties in het land.

BNN-VARA

Tot en met 24 december doet BNN-VARA samen met NOS dagelijks tussen 19.30 en 20.20 uur verslag van 3FM Serious Request. Op NPO 3 presenteert Jan Versteegh live vanuit Breda het tv-programma Serious Request. Hij ontvangt diverse BN’ers en praat met deskundigen over de stille ramp van dit jaar.

3FM dj Eva Koreman doet als vaste sidekick verslag van alles wat er in Breda rondom het Glazen Huis gebeurt. Geraldine Kemper trekt door het hele land om actievoerders die zich hebben ingezet voor Serious Request in het zonnetje te zetten.

NPO 1

Op NPO 1 houden 3FM dj’s Annemieke Schollaardt, Roosmarijn Reijmer en Barend van Deelen kijkers gedurende de dag op de hoogte van de hoogtepunten uit het Glazen Huis en de acties in het land. Om 17.50 uur praten ze ook bij met Frank en Domien in het Glazen Huis. Saskia Weerstand en Joram Kaat presenteren op NPO 101 het laatste nieuws rondom de actie. Ook zijn hier speciale items te zien over de acties die door heel Nederland zijn opgezet.

Stille ramp: longontsteking

Met Serious Request 2016 zet de publieke radiozender zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist. Het is daarmee wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Met de opbrengst van de actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen.

Alle informatie is te vinden via de website van Serious Request.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.