3voor12Gelderland werkt samen met Zwarte Cross Radio

radioDe evenementenzender Zwarte Cross Radio en 3voor12Gelderland werken dit jaar samen op het festival de Zwarte Cross. De samenwerking komt onder andere tot uiting in een gezamenlijk radioprogramma

, dat op vrijdag- en zaterdagavond tussen 21.00 en 24.00 uur wordt gepresenteerd door Jeroen Drogt. In dat programma kijkt de DJ samen met vrijwilligers van 3voor12Gelderland terug op de optredens die eerder die dag hebben plaatsgevonden en draait hij akoestische opnamen van bands die hebben opgetreden.

 

“De samenwerking met 3voor12Gelderland is nieuw voor ons”, stelt Eelco Walraven van Optimaal FM. Het radiostation is al jaren de huiszender van het festival in Lichtenvoorde. “Wij beginnen dit jaar op donderdag om 12.00 uur en gaan door tot zondagavond 21.00 uur.De bijdrage van 3voor12Gelderland bestaat in dat kader vooral uit het muzikale gedeelte van de Zwarte Cross. “Zij brengen daarnaast ook hun eigen verhalen online en doen dat op de manier waarop de volgers van de website van 3voor12Gelderland gewend zijn.”

Aukje Verstegen van 3voor12Gelderland: “Dit is een goede stap om onze content multimediaal vorm te geven. We willen een beetje af van het imago dat 3voor12Gelderland uitsluitend recenseert. Zwarte Cross Radio is hier bij uitstek voor geschikt. Bovendien willen we de Achterhoek ook meer op de kaart krijgen. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!”

Zwarte Cross Radio is de evenementenzender voor het evenement de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Zwarte Cross Radio is te ontvangen via de lokale omroep Optimaal FM via diverse FM-frequenties in de Achterhoek en via Internet: http://www.zwartecrossradio.nl/player.html. Zwarte Cross Radio is te horen tot en met zondag 27 juli via Optimaal FM.

3FM ook aanwezig
Ook de publieke radiozender 3FM is aanwezig bij Zwarte Cross. De uitzendtijden vind je hier