Aandacht voor Nijmeegse Vierdaagse op landelijke media

Vandaag is de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse begonnen. Diverse landelijke radio- en televisiezenders besteden aandacht aan dit evenement.

NPO 1

Omroep KRO-NCRV gaat van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli ‘Het gevoel van de Vierdaagse’ uitzenden.Een afwisselend magazine waarin presentator Fons de Poel en co-presentator Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt. De uitzendingen zijn te zien rond 19.00 uur op NPO 1.

NPO Radio 2

NPO Radio 2-DJ Frank van ’t Hof loopt ook in 2019 weer mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Wel doet hij het dit jaar voor een goed doel: ALS. Je hoort Frank elke zaterdag en zondag van 06:00 tot 09:00 uur met Vroeg Op Frank op NPO Radio 2. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli, zal Frank ook tussen 04:00 en 06:00 uur te horen zijn met Vroeg Op Frank.

NPO Radio 5

Omroep MAX volgt vierdaagseloper Peter Meijlink dagelijks op MAXVandaag.nl en op NPO Radio 5 in Je dag is goed en Haandrikman!.  Meer informatie op de website van NPO Radio 5.

Lokale en regionale media

Ook diverse lokale en regionale radio- en televisiezenders besteden aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse