Aandacht voor Paralympische Winterspelen in Pyeongchang bij NOS

Een kleine twee weken na de Olympische Winterspelen is Pyeongchang in Zuid-Korea het toneel van de Paralympische Winterspelen. De NOS brengt komende week verslag uit van dit evenement.

Openings- en sluitingsceremonie live

De openings- en de sluitingsceremonie worden rechtstreeks op televisie uitgezonden. De openingsceremonie is vandaag, vrijdag 9 maart, vanaf 12.00 uur te zien op NPO 1. De sluitingsceremonie op zondag 18 maart vanaf 12.00 uur op NPO 2.

Samenvattingen

Herman van der Zandt presenteert dagelijks, meteen na Nieuwsuur, een samenvattend programma met de gebeurtenissen van de dag en interviews met de hoofdrolspelers. Hij wordt daarbij bijgestaan door rolstoelbasketballer Marc de Hond.

Online

Het laatste nieuws staat tijden de Paralympische Spelen op NOS.nl en de NOS app. Daar zijn ook twee livestreams te vinden met dagelijks 25 uur aan rechtstreekse sportbeelden (met Engels commentaar en zoveel mogelijk met Nederlandse sporters in actie).

App

Tevens is er de speciale NOS Paralympics 2018 app, met alle video’s en livestreams uit Pyeongchang. “Deze app biedt een leuke extra: spant het erom voor de Nederlandse sporters, dan stuurt de redactie een notificatie dat er live kan worden meegekeken. Iets missen wordt daardoor onmogelijk.”, aldus de NOS.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 geeft Herman van der Zandt iedere ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur in het NOS Radio 1 Journaal een update vanuit Pyeongchang, waar de paralympische dag -het is 8 uur later in Zuid-Korea- richting het einde gaat.