Aandacht voor Pluspakket bij update ontvanger KPN Interactieve Televisie

In een nieuwe update voor de ontvanger van KPN Interactieve Televisie is er aandacht besteed aan de films die te zien zijn in het pluspakket.

Nieuwe software

Donderdag, 4 oktober, begint KPN met de uitrol van nieuwe software (versie 7.3.56_2) voor de ontvangers van Interactieve Televisie. In principe komt KPN elke maand met een update voor de ontvangers. In de update van deze maand zijn er grote wijzigingen bij het film-menu dat kan worden geraadpleegd door abonnees met een aanvullend Pluspakket.

Uitrol

De uitrol begint 4 oktober bij 10.000 klanten en als er geen grote problemen optreden wordt in de periode van 15-18 oktober de update uitgerold naar alle klanten.

Nieuwe omgeving

KPN heeft in de nieuwe software het menu waarin films kunnen worden bekeken door abonnees met een Pluspakket flink aangepakt. “Met deze nieuwe omgeving wordt het een stuk makkelijker om een leuke film te vinden.”, aldus KPN.

De nieuwe layout werkt als een carrousel. “Hierdoor zijn er meer resultaten in één scherm te zien en navigeer je makkelijk naar de film die jij wilt kijken”, aldus de aanbieder. Alleen de ontvangers van het type Arcadyan 2260, Arris 2952 en de 4K ontvangers worden voorzien van deze nieuwe omgeving.

Kanaal 202

De nieuwe omgeving is, wanneer de update is geïnstalleerd, te vinden via het On Demand-menu en daarna de optie ‘Pluspakket’. In de toekomst kan de omgeving sneller worden benaderd door gebruik te maken van kanaal 202.

Bugfixes

Naast bovengenoemde verbetering voert KPN met deze update ook een aantal verbeteringen en bugfixes door.