Aicha Marghadi en Anne-Marie Fokkens nieuwe gezichten bij Ziggo Sport

De televisiezender Ziggo Sport krijgt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen twee nieuwe presentatoren: Aicha Marghadi en Anne-Marie Fokkens.

Deportivo United

De twee ervaren journalisten krijgen een vaste rol bij het televisieprogramma Deportivo United op de sportzender. In het programma krijgen elke zaterdag en zondag live-duels uit de Premier League en La Liga alle aandacht.Het programma is te zien via Ziggo Sport, het sportkanaal dat zonder meerkosten is te zien voor alle Ziggo-abonnees met digitale televisie op kanaal 14 en via betaalzender Ziggo Sport Select.

FunX, AT5 en NOS

Aicha Marghadi heeft al een loopbaan als sportredactrice en presentatrice bij onder meer FunX Radio en AT5 achter de rug. De meeste mensen zullen haar kennen als presentatrice van NOS Studio Sport en het Sportjournaal

Omroep Brabant

Anne-Marie Fokkens is bekend als tv-presentatrice van Omroep Brabant. Daar presenteert ze de programma’s Onder Ons en Booming Brabant. Fokkens begon haar tv-carrière bij het Omroep Brabant-programma Zap, waarna andere programma’s volgden.

Zaterdag

De eerste uitzending van Deportivo United begint zaterdag 12 augustus om 13 uur. In dit programma zijn de duels Watford – Liverpool (13.30), Crystal Palace – Huddersfield (16.00) en Brighton&Hove Albion – Manchester City(18.30) uit de Premier League te zien.

Competities

Ziggo Sport en Ziggo Sport besteden dit seizoen niet alleen aandacht aan de Engelse Premier League en de Spaanse La Liga maar ook aan de Belgische, Griekse, Schotse en Portugese voetbalcompetities. Ook de Italiaanse bekerwedstrijden in de Coppa Italia staan op het programma. Daarnaast is er veel voetbal te zien uit de Champions League.

Sociale media: