Ajax-Barcelona live bij NOS en Sport1

voetbalVanavond wordt in de Amsterdam Arena de wedstrijd tussen Ajax en FC Barcelona gespeeld in de UEFA Champions League. De NOS en Sport 1 doen hier live verslag van. FC Barcalona is al zeker van de volgende ronde in de Champions League, Ajax uit Amsterdam is dat nog allerminst. Barça moet het doen zonder sterspelers Messi, Alves, Valdés en Alexis en waarschijnlijk ook zonder Xavi en Pique. Ook Ajax kampt met blessureleed, waardoor spelers De Jong en Sigthórsson ontbreken. 

Nederland 3 en Radio 1
De NOS doet rechtstreeks verslag van het duel. Het commentaar op tv wordt verzorgd door Frank Snoeks. De analyses zijn in handen van Youri Mulder en Ronald Waterreus. Op de publieke radiozender Radio 1 wordt het commentaar verzorgd door Bas Ticheler en Andy Houtkamp. Ook wordt aandacht besteed aan de overige duels van deze avond. De uitzending op Nederland 3 begint om 20.15 uur. Op Radio 1 begint de extra uitzending van NOS Langs de Lijn om 20.30 uur. De wedstrijd is ook te zien via Internet. Radio 1 is wereldwijd te ontvangen via Internet. Beluisteren kan hier.

Sport1
Ook betaalzender Sport1 doet live verslag van de wedstrijd Ajax-Barcelona via het tv-kanaal Sport 1 Voetbal (HD). Via de overige kanalen van de betaalzender zijn diverse andere wedstrijden te zien uit de Champions League. Voor wie op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen op de velden kan terecht op Sport 1 Select (HD). Op Sport 1 Select is een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden op de diverse velden.