Ajax – Steaua Boekarest live bij RTL7

eredivisieliveVanavond zendt RTL7 live de Europa League-wedstrijd Ajax-Steaua Boekarest uit. De voorbeschouwing van de wedstrijd begint om 18.00 uur. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

De Europa League-uitzending deze avond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en Johan Derksen en René van der Gijp schuiven aan voor de wedstrijdanalyses. Het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Driessen.

Aansluitend is live de wedstrijd VfB Stuttgart – KRC Genk te zien. Bij het Belgische team staat de Nederlandse trainer Mario Been aan het roer. Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij dit duel. De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie.

De wedstrijden worden online ook live gestreamed via www.rtl.nl/europaleague.

Eredivisie Live
Op Eredivisie Live 1 is vanavond een schakelprogramma te zien. In dit programma zijn alle hoogtepunten te zien van alle wedstrijden in de Europa League. Daarnaast zendt Eredivisie Live ook vier live-wedstrijden uit: 
19.00 uur: Sparta Praag-Chelsea en Bayer Leverkusen-Benfica
21.05 uur: Tottenham Hotspur-Olympique Lyon en Borussia Mönchengladbach-Lazio