Albert Vergeer wordt algemeen directeur van CAIW

caiwAlbert Vergeer wordt vanaf 1 januari 2013 de nieuwe algemeen directeur bij kabelaar CAIW. Dit bericht CAIW in een persbericht.  Albert heeft ruim 15 jaar kennis en ervaring in de telecom vanuit diverse disciplines. Hij is in de techniek onder meer binnen KPN verantwoordelijk geweest voor de Customer care en billing IT, als ook voor de technische productontwikkeling van mobiel. Meest recent heeft hij leiding gegeven aan de consumentenorganisatie van KPN waarin de tv, internet en telefonieproducten over zowel koper als glas werden geleverd via verschillende merken (KPN, Telfort en XS4ALL).

Marc van ’t Noordende, voorzitter Raad van Commissarissen over de nieuwe algemeen directeur: “Albert is de ideale kandidaat om de kansen die CAIW heeft met haar diensten en beschikbare netwerken te gaan benutten en de organisatie verder te ontwikkelen naar een meer klantgericht bedrijf. Hij volgt Jan Zweegman op die sinds oktober 2011 als interim directeur een cruciale rol heeft gespeeld. Hij heeft CAIW in zeer roerige tijden snel van een hernieuwde visie voor succes voorzien. Zijn humor en plezierige omgang maken dat hij snel de juiste energie voor groei binnen CAIW kon vrijmaken.

Met Albert Vergeer krijgen we een jonge CEO binnen CAIW die de wereld van kabel, glasvezel en telecom erg goed kent. De startpositie die Jan heeft voorbereid voor Albert geeft de aandeelhouder en de RvC veel vertrouwen in het succes van CAIW voor de komende jaren. Jan Zweegman zal nog enkele maanden aan de organisatie verbonden blijven om de overgang zo efficiĆ«nt mogelijk te laten verlopen.”