Algemeen Dagblad sluit partnership met Ziggo Sport

Het Algemeen Dagblad en televisiezender Ziggo Sport gaan een partnership aan rond digitale sport video’s. Dit berichten beide media in een persbericht vandaag. Ziggo Sport en de Persgroep Nederland, uitgever van het AD, sluiten daarvoor een overeenkomst. Dit maken beide bedrijven vandaag bekend.

Videobeelden

“Doel van de samenwerking is om de rijke schat aan video’s van de sportzender nog breder onder de aandacht te brengen van de sportminnende lezers van het AD. Zij krijgen hiermee een sport omgeving vol nieuws en nu aangevuld met veel videobeelden.”, aldus het persbericht.

Veel sport

Ziggo Sport brengt onder andere internationaal voetbal uit Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division en de EK en WK kwalificatiewedstrijden, autoraces met onder meer de Formule 1, golf, tennis, basketball (NBA), hockey, rugby, beachvolleybal, veldrijden en atletiek. Daarnaast geeft Ziggo Sport ruim baan aan Nederlandse competities door live hockey, basketball, volleybal- en handbal wedstrijden uit te zenden. In de samenwerking zal AD.nl een wisselende selectie van hoogtepunten van Ziggo Sport verspreiden.

“Vindbaarheid verder vergroten”

Will Moerer, vice-president van de sportzender: “Ik ben blij met deze samenwerking omdat we op deze manier Ziggo Sport nog meer onder de aandacht kunnen brengen. Doordat onze content zoals bijvoorbeeld de Formule 1, de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division in korte clips via de sites van de Persgroep te zien zijn, krijgt heel Nederland nu de kans om nader kennis te maken met de sportzender. Bovendien gaat de vermelding in onder andere de tv-gids van de Persgroep ons zeker helpen als het gaat om de vindbaarheid van de zender.”

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.