Amazon Prime Video breidt aanbod komende periode verder uit

Streamingdienst Prime Video van Amazon breidt de komende periode haar aanbod verder uit. Zowel voor december als januari staan er nieuwe films, documentaire en series op het programma.

December

Het tweede seizoen van de hitserie The Marvelous Mrs. Maisel is sinds deze maand exclusief te zien op de videodienst. Het eerste seizoen van de serie sleepte diverse prijzen in de wacht waaronder een aantal Golden Globes.

Sinds deze week is de documentaire ‘Make Us Dream’ over de legendarische sportlegende Steven Gerrard te zien op de streaming videodienst. Vanaf aanstaande donderdag is de nieuwe Prime Original-serie ‘LOL: Last One Laughing’ te zien op de videodienst. Vanaf 20 december zijn er drie seizoen van de serie Special Victims Unit te zien bij Prime Video.

Januari

Ook in het nieuwe jaar wordt het aanbod op de streaming videodienst verder verrijkt. Zo gaat vanaf 18 januari het derde seizoen van het autoprogramma The Grand Tour van start. Verder op in het jaar zijn er onder andere nieuwe seizoenen te verwachten van American Gods en Tom Clancy’s Jack Ryan. Volgend jaar gaat ook de nieuwe serie Good Omens van start.