Amazon Prime Video komt met drie pilots in november

De streamingdienst Amazon Prime Video komt in november met drie pilot aflevering van mogelijke nieuwe series als onderdeel van Amazon’s Fall Pilot Season.

Pilots

Er worden vanaf 10 november drie proefuitzendingen beschikbaar gesteld van een half uur. Op basis van input van de kijkers besluit de streamingdienst of er van een bepaalde serie een vervolg komt. De half-hour pilots van Amazon die vanaf november te zien zijn The Climb, Love You More en Sea Oak.

The Climb

The Climb speelt zich af in Detroit en volgt een kantoorassistent die samen met haar beste vriendin alles op alles zet om internet famous te worden. Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: First Day of Camp) is de showrunner van de pilot en Chris Robinson heeft de pilot geregisseerd.

Love You More

In Love You More schittert de New Yorkse cabaretsensatie Bridget Everett als Karen Best. Karen heeft een grote persoonlijkheid, een groot hart en een grote voorliefde voor Chardonnay, een combinatie die soms leidt tot nog grotere fouten met mannen. Ze blinkt uit in haar baan als liefdevolle begeleider in een woongroep voor jonge mensen met Downsyndroom. Dat Karen ook over een dijk van een stem beschikt, blijkt en passant uit de briljante vertolking van fantasy rock songs.

Sea Oak

In Sea Oak draait het om tante Bernie, een ingetogen en ongehuwde arbeidersvrouw uit een van de steden in de industriële ‘Rust Belt’, die om het leven komt bij een inval in haar huis. Ze is zo ontevreden met haar leven dat ze terugkomt uit de dood, vastbesloten om het leven te krijgen dat ze nooit heeft gehad.

The Marvelous Mrs. Maisel

Naast de pilot-afleveringen komt de streamingdienst in de maand november ook met een nieuwe serie: The Marvelous Mrs. Maisel. Deze serie is vanaf 29 november exclusief te zien bij Amazon Prime Video.

NFL

Daarnaast biedt de streamingdienst in november elke donderdagavond wedstrijden uit de NFL. Amazon produceert speciaal voor deze live-uitzendingen een audio track met twee commentators; een die verslag doet van het spel en een die aanvult met statistieken, achtergrondinformatie en details rondom bijvoorbeeld de strategie van de teams.

Sociale media: