Amazon Prime Video komt met eindejaarsspecial The Grand Tour

Liefhebbers van het autoprogramma The Grand Tour komen aan hun trekken op Amazon Prime Video. De videodienst brengt vandaag en morgen de eindejaarsspecial van The Grand Tour online.

Start

Sinds 18 november is het autoprogramma The Grand Tour te zien op de videodienst. Voor het autoprogramma The Grand Tour heeft Amazon het oude Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May binnengehaald. De heren hebben een contract voor drie jaar gesloten bij de videodienst. Net als bij Top Gear komt ook The Grand Tour met een zogenaamde eindejaarsspecial.

Twee afleveringen

De eerste aflevering van deze special is vandaag, vrijdag 30 december online gezet. De tweede aflevering is vanaf morgen, zaterdag 31 december te zien. De special speelt zich af in Zuidwest Afrika waar de presentatoren het gevecht met de natuur aangaan in speciale buggy’s.

Populair

The Grand Tour is een populair programma bij de liefhebbers van het voormalige Top Gear-trio. Het programma is één van de meest illegaal gedownloade programma’s op het Internet. De Show is sinds half december ook legaal in de Nederlandse huiskamers te zien via een abonnement op de videodienst Amazon Prime Video. De eerste zes maanden kost de dienst 2,99 euro en daarna 5,99 euro.

“Karig aanbod”

Volgens kenners is het aanbod van de dienst nog karig in vergelijking met diensten als Netflix en Videoland. Daarnaast ontbreekt er ondersteuning om de dienst te bekijken met de in Nederland populaire Google Chromecast. De dienst zegt te werken aan verbetering van de dienst waaronder ondersteuning van de Chromecast.

Twitter

https://twitter.com/thegrandtour/status/813382776648966145

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.