Amazon Prime Video komt met nieuwe seizoenen van The Tick en Bosch

De streamingdienst Amazon Prime Video voegt in de maand april nieuwe seizoenen van The Tick en Bosch toe aan haar aanbod.

The Tick

Vanaf vrijdag 5 april kunnen Prime Video leden kijken naar de nieuwe avonturen van The Tick. Het is al weer het tweede seizoen van deze serie. Het eerste seizoen ging in 2017 in première.

Bosch

Vanaf vrijdag 19 april is het vijfde seizoen van de populaire politieserie Bosch exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video. In het nieuwe seizoen is Bosch betrokken bij een oude politiezaak waarvoor nieuw bewijs is gevonden. Daarnaast onderzoekt hij een moord bij een Hollywood-apotheek. Zijn zoektocht naar de moordenaars leidt Bosch naar een donker en gevaarlijk pad.

El Presidente

De streamingdienst kondigt ook een nieuwe Prime Original aan: El Presidente. Deze achtdelige dramaserie is gebaseerd op de personen en gebeurtenissen achter het ‘FIFA Gate’ schandaal, het beruchte corruptieschandaal van de internationale voetbalorganisatie uit 2015.

El Presidente gaat dit jaar in productie in samenwerking met Gaumont. De serie speelt zich af tegen een achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en Europa, en duikt met het verhaal van Sergio Jadue – oud vicepresident van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL – in het sportschandaal dat de (voetbal)wereld in zijn greep hield.

Video: