Amsterdam Most Wanted en Wild FM Hitradio werken samen tijdens ADE

De online radiozender Amsterdam Most Wanted (AMW) en de commerciële radiozender Wild FM gaan tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) samen de AMW ADE DJ Marathon 2018 uitzenden. Hierdoor zal de DJ Marathon 2018 niet alleen via Internet maar in delen van Nederland ook via FM en DAB+ te horen zijn.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event gaat woensdag 17 oktober van start. Tijdens het event is Amsterdam voor vijf dagen lang het wereldwijde middelpunt van de dance. Sinds 2015 is het radiostation AMW.FM een official ADE Playground, waarbij zij tijdens ADE een 24/7 DJ Marathon organiseren. DJ’s van over de hele wereld komen naar de studio van de radiozender om hier non-stop live mixes te verzorgen. Ook dit jaar zal dit beruchte fenomeen weer plaatsvinden.

DJ Marathon

De AMW ADE DJ Marathon 2018 begint op woensdag 17 oktober om 12 uur ‘s middags en eindigt op zondag 21 oktober om middernacht AMW.FM is een online radiostation dat interactieve radio maakt en wordt beluisterd in meer dan 150 landen via de audiostream en Facebook Live. De uitzendingen bestaan uit een non-stop programma, afgewisseld met live gepresenteerde DJ sets van opkomende en bekende artiesten.

In vijf dagen 108 uur lang non-stop live mixes met de dance muziek, door DJ’s als o.a. Dennis Quin, DJ Jurgen, Tijn Verkerk, Paul Johnson, Marc van Dale, Chip E, GotSome, DJ SKT, Tough Love en nog vele anderen.

Luisteren

Dit jaar hebben Wild FM Hitradio en AMW.FM de handen ineengeslagen en zal Wild FM de DJ Marathon 2018 live uitzenden. Luisteren kan vanaf woensdag via AMW.fm, diverse FM-frequenties in Noord-Holland en via DAB+ in heel de Randstad.
Meekijken kan via Facebook

Sociale media:

https://www.facebook.com/amw.ade.djmarathon/videos/1135624996592726/