Andrew Makkinga krijgt programma op NPO Soul & Jazz

DJ Andrew Makkinga gaat elke maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 23.00 uur een radioprogramma presenteren op de nieuwe themazender NPO Soul & Jazz.

NPO Soul & Jazz

NPO Soul & Jazz volgt NPO Radio 6 Soul & Jazz op, dat haar uitzendingen eind dit jaar staakt. NPO Soul & Jazz is een themazender van NPO Radio 2. Overdag is er op de nieuwe themazender non-stop soul en jazzmuziek te horen. Elke avond brengt de themazender live programma’s. NPO Soul & Jazz is te ontvangen via dezelfde kanalen als het huidige NPO Radio 6 Soul & Jazz. Derhalve zal NPO Soul & Jazz te ontvangen zijn via DAB+, de analoge en digitale kabel, Digitenne, satellietschotel en Internet.

Andrew Makkinga

Elke maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 23.00 uur is Soul & Jazz Live te horen. Een programma van de NTR met Andrew Makkinga. Makkinga neemt de luisteraar mee in de nieuwste ontwikkelingen op soul- & jazzgebied, met veel aandacht voor muziek uit Nederland, Soul & Jazz Talent, het album van de week en dagelijks muzieknieuws in de Music Update. Tussen 22.00 en 23.00 uur is elke dag een concert uit het rijke archief van de NTR of een recent opgenomen concert te horen.

Winfried Baijens

Winfrieds Woonkamer met Winfried Baijens is vanaf vrijdag 8 januari elke vrijdag te horen op NPO Soul & Jazz. Baijens praat in zijn eigen woonkamer met artiesten, muzikanten en andere muziekliefhebbers en luistert met hen naar de beste soul en jazz die ze kunnen vinden.

Weekeinde

Ook in het weekeinde zijn er tijdens de avondprogrammering gepresenteerde programma’s te horen. Vanaf 9 januari zijn dit onder andere Co! Live (NTR), Vrije Geluiden op zaterdag (VPRO) en Jazz in the Evening van omroep MAX op zondag.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.