Animal Planet is zender van de maand bij Caiway

Animal Planet is in de maand januari de zender van de maand bij aanbieder Caiway. SKV uit Veendam en Kabelnoord bieden RTL Lounge als zender van de maand.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Caiway

Bij aanbieder Caiway is de televisiezender Animal Planet de zender van de maand in januari. “Animal Planet is er speciaal voor de echte dieren- en natuurliefhebber. Je maakt kennis met de prachtige karakters uit het gehele dierenrijk, van de kleinste insecten tot de gevaarlijkste jagers in het wild.”, aldus de aanbieder. Animal Planet is zender van de maand januari en gratis te zien op kanaal 13. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Plus TV pakket voor € 11 euro in de maand.

Kabelnoord en SKV

Aanbieders Kabelnoord en Stichting Kabelnet Veendam (SKV) zetten in de maand januari de televisiezender RTL Lounge in de spotlight als zender van de maand. De televisiezender is bij Kabelnoord te zien op kanaal 13 en bij SKV op kanaal 999.

T-Mobile

Ook aanbieder T-Mobile biedt wederom een zender van de maand. In de maand januari kunnen klanten van T-Mobile Thuis kennismaken met Crime+Investigation. De zender is te zien op kanaal 18. Normaal maakt de zender uit van het aanvullende Infotainmentpakket.

Ziggo en KPN

Eerder was al bekend geworden dat aanbieder Ziggo de televisiezender Crime+Investigation in de maand januari aanbiedt als zender van de maand. Bij KPN is kinderzender Boomerang de zender van de maand.