Boomerang is ‘zender van de maand’ bij KPN Interactieve Televisie

In januari is Boomerang de zogenaamde zender van de maand bij KPN. De zender is normaal alleen te zien voor abonnees met een zogenaamd Pluspakket.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Boomerang

In de eerste maand van het nieuwe jaar is kinderzender Boomerang de zender van de maand bij KPN. De zender is hierdoor voor iedereen te zien met de dienst Interactieve Televisie. De zender is te zien op kanaal 28.

“Geliefde cartoons”

Op familiezender Boomerang zijn de meest geliefde cartoons te zien, in een mix van tijdloze favorieten en hedendaags entertainment. Kijk met het hele gezin bijvoorbeeld naar bekende figuren als Tom & Jerry of Mr. Bean, of kies een nieuwe serie, zoals The Happos Family of Oddbods. Boomerang richt zich op kinderen tussen 4 en 9 jaar, maar brengt plezier voor jong en oud!“, aldus KPN op haar website.

Ziggo

Bij aanbieder Ziggo is televisiezender Crime+Investigation de zender van de maand in januari 2019.