Antwerpse radiozender Radio Antigoon terug in de ether

Vanaf januari volgend jaar keert de Antwerpse radiozender Antigoon terug in de ether. De radiozender gaat uitzenden via 107.0 MHz.Momenteel is Sportpaleis FM nog te horen op deze frequentie in Antwerpen.

Populair

Radio Antigoon was een erg populaire vrije radiozender in de periode 1983 – 2004. Door het goede bereik van de radiozender op 103,2 MHz was de zender ook in delen van Zuid Nederland goed te ontvangen en populair. In 2003 moest de zender van frequentie wisselen vanwege een herindeling van de FM-band. De radiozender kreeg de frequentie 104,6 MHz toebedeeld met een minder groot bereik.

Radio Maria

De radiozender was toen al overgenomen door uitgeverij VUM. Op de frequente 104,6 MHz in Antwerpen zijn daarna nog Traffic FM en BeOne te beluisteren geweest. Momenteel zendt Radio Maria Vlaanderen uit op de frequentie.

Online

Radio Antigoon is al enige tijd weer actief als online radiozender. Vanaf januari 2017 zal de zender ook weer te horen zijn via de ether in Antwerpen. De radiozender gaat dan uitzenden op 107.0 MHz. Momenteel maakt Sportpaleis FM nog gebruik van deze frequentie. Sportpaleis FM is de muziekzender van het evenementenhal Het Sportpaleis FM. Radio Antigoon krijgt ook een studio in het Sportpaleis. De radiozender wil veel nieuws uit Antwerpen gaan brengen aangevuld met muziek.

Video:

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.