Apple-Event live te volgen via Internet en Apple TV

appleVanavond om 19:00 uur houdt Apple een speciale productlancering. Als de geruchten gelooft mogen worden, wordt waarschijnlijk de langverwachte iPad mini aangekondigd.  Verwacht wordt ook dat iTunes 11 tegelijkertijd beschikbaar komt. iTunes 11 heeft een geheel vernieuwde user-interface, een verbeterde mini-speler, Facebook-integratie en een diepere integratie met iCloud. Naast  iTunes 11 lijkt het er op dat vanavond ook iBooks 3.0 wordt gepresenteerd. Samen met de iPad mini lijkt het er op dat Apple de educatieve richting in gaat met iBooks 3.0.

 

Live te zien via Apple TV en Apple website
Apple gaat het media-evenement van vanavond live streamen via de Apple TV en hun eigen website. Aan het menu van de Apple TV is een item toegevoegd om de livestream aan te kondigen, aldus de website Iphoneclub.nl. Apple zendt dit event ook live uit via haar website: http://www.apple.com/apple-events/october-2012/. Het is voor het eerst in lange tijd dat Apple weer een livestream aanbiedt van een evenemenent. Vanavond vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd gaat de livestream van start.  Deze stream is echter alleen te zien voor Apple-gebruikers.

Live Blog
Daarnaast besteedt de website Engadget veel aandacht aan dit evenement via een liveblog: http://www.engadget.com/2012/10/22/apples-ipad-mini-event-happens-tomorrow-get-your-liveblog-here/. Een overzicht van de diverse websites die het evenement live verslaan vind je via: http://basvanderploeg.nl/event/