Arrow Jazz FM verder als SubLime FM

sublimefmIn een afgeladen Tuschinski in Amsterdam kreeg Arrow Jazz FM zaterdagavond een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe sound. Vanaf vandaag gaat de zender verder als SubLime FM.

Met een frisse groene lime als logo benadrukt SubLime FM haar nieuwe en verfrissende zender. SubLime FM staat voor een verkwikkende mix van jazz, soul, latin en lounge. Maar zoekt daarbij wel grenzen op, want volgens de zender laat goede muziek zich niet in een hokje plaatsen. De swinging sounds worden afgewisseld met prikkelende informatie die zowel serieus van aard is, maar ook onbezorgd en fun kan zijn. SubLime FM wil betrokken zijn bij de wereld en onze planeet. Breed ge├»nteresseerd en onbevooroordeeld, aldus SubLime FM in een persbericht.

SubLime FM is toegankelijker geworden voor een grotere groep luisteraars. Directeur Petra Beyer: “We gaan door op de ingeslagen weg om de zender verfrissender en dynamischer te maken. Daarnaast bouwen we verder aan een echte lifestyle zender voor luisteraars die actief betrokken zijn bij de zender. We hebben daartoe onder andere een unieke internet player ge├»ntroduceerd. Via www.SubLimefm.nl kunnen luisteraars onze muziek beoordelen. Die informatie gebruiken we voor onze verdere programmering. De player is bovendien gekoppeld aan Facebook zodat alle luisteraars hun favoriete SubLime FM track kunnen delen.

Actualiteiten en lifestyle items krijgen een prominente rol tijdens een nieuwe dagelijkse ochtendshow waar we mee van start willen gaan begin 2013. We zijn nu op zoek naar een anchorman die goed aansluit bij ons luisteraarsprofiel.”

SubLime FM neemt zeker geen afscheid van haar Jazz roots. Vooral in de avonduren kunnen liefhebbers van jazzy sounds goed bij de zender terecht. SubLime FM blijft ook werken met haar grote artiesten Candy Dulfer, Giovanca en DJ Maestro.