BabyTV zender van de maand in juni bij Ziggo

De televisiezender BabyTV is in de maand juni de zogenaamde ‘zender van de maand’ bij aanbieder Ziggo. De televisiezender is hierdoor in de maand juni te voor elke abonnee met digitale televisie te zien bij Ziggo. De zender is vanaf 3 juni te zien als zender van de maand.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

BabyTV

De zender BabyTV is normaal onderdeel van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL abonnement. In de maand juni is deze zender voor alle Ziggo klanten gratis te zien. Kijk je digitaal met een mediabox of CI+ module dan vind je de zender op kanaal 310.Ook via Ziggo GO is de zender voor alle klanten beschikbaar.

Aanbod

In juni biedt de televisiezender onder andere de babyseries ‘Momento the Great Chef’, ‘Charlie and the Shapes’ en ‘Big Bugs Band’. Tot 3 juni is TV538 nog te zien als zender van de maand bij Ziggo.

Hindi-pakket

Ziggo kondigt nog een wijziging aan per zaterdag 1 juni: De tv-zender Zing is vanaf 1 juni 2019 (tijdelijk) niet beschikbaar. “We kijken samen met de zender naar een oplossing.“, aldus de aanbieder op haar website. Zing maakt onderdeel uit van het aanvullende Hindi-pakket.